sunnuntai 14. heinäkuuta 2013
Skotlantilaiset kananmunat
4kpl
400g jauhelihaa
3/4 tl suolaa
1/4 tl Valkopippuria
1 tl meiramia
1 sipuli
4 kananmunaa
nippu persiljaa
1/2 tl muskottipähkinää
vehnäjauhoja
korppujauhoja
Keitä kananmunia noin 10 minuuttia. Jäähdytä kylmässä vedessä ja poista kuori. Sekoita jauheliha, hienonnettu sipuli ja mausteet keskenään.
Muotoile taikinasta 4kpl noin 15cm halkaisijaltaan olevia lättyjä. Kieritä kananmunat vehnäjauhossa ja aseta lättyjen keskelle. Kääri mureketaikina munan ympärille ja muotoile palloksi.
Leivitä pallot korppujauhossa.
Paista uunin keskitasolla 200-220 asteessa noin 20 minuuttia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti