4 Pientä makrillia tai 8 filettä.
Marinadi:
1dl soijakastiketta
1dl miriniä
2 rkl sokeria
1 rkl raastettua inkivääriä
1 rkl limen mehua
Perkaa ja fileoi kalat. Poista jäljelle jääneet ruodot tarkasti pinseteillä.
Valmista marinadi ja anna fileiden marinoitua noin tunnin. Paista uunissa 225 asteessa grillivastuksen alla 10-15 minuuttia. Inkiväärin määrä on makuasia, itse laitan helposti kaksikin ruokalusikallista.
Tarjoa esim. nuudeleiden kanssa.
Marinadi:
1dl soijakastiketta
1dl miriniä
2 rkl sokeria
1 rkl raastettua inkivääriä
1 rkl limen mehua
Perkaa ja fileoi kalat. Poista jäljelle jääneet ruodot tarkasti pinseteillä.
Valmista marinadi ja anna fileiden marinoitua noin tunnin. Paista uunissa 225 asteessa grillivastuksen alla 10-15 minuuttia. Inkiväärin määrä on makuasia, itse laitan helposti kaksikin ruokalusikallista.
Tarjoa esim. nuudeleiden kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti