sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Skotlantilaiset kananmunat


4kpl

400g jauhelihaa
3/4 tl suolaa
1/4 tl Valkopippuria
1 tl meiramia
1 sipuli
4 kananmunaa
nippu persiljaa
1/2 tl muskottipähkinää


vehnäjauhoja

korppujauhoja

Keitä kananmunia noin 10 minuuttia. Jäähdytä kylmässä vedessä ja poista kuori. Sekoita jauheliha, hienonnettu sipuli ja mausteet keskenään.
Muotoile taikinasta 4kpl noin 15cm halkaisijaltaan olevia lättyjä.
Kieritä kananmunat vehnäjauhossa ja aseta lättyjen keskelle. Kääri mureketaikina munan ympärille ja muotoile palloksi.

Leivitä pallot korppujauhossa.

Paista uunin keskitasolla 200-220 asteessa noin 20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti