lauantai 29. kesäkuuta 2013
Uudet perunat Osterikastikkeella
750g uusia perunoita
1 prk (85g) savustettuja säilykeostereita
1 dl oliiviöljyä
3tl Dijon sinappia
3 tl paprikajauhetta
nippu ruohosipulia
puolikkaan limetin mehu
suolaa
Valitse mahdollisimman tasakokoisia pienehköjä uusia perunoita. Pese huolella. Keitä perunat kypsiksi. Varo kuitenkin ylikeittymistä, ettei perunoiden rakenne rikkoonnu niitä paistettaessa.
Lisää valutetut osterit, oliiviöljy, sinappi, paprika ja limetin mehu tehosekoittimeen. Soseuta tasaiseksi kastikkeeksi. Lisää kourallinen silputtua ruohosipulia ja hyppysellinen suolaa.
Paista keitettyjä perunoita pannulla reilussa oliiviölyssä kunnes ne alkavat saamaan hieman väriä. Lisää kastike perunoiden päälle, sekoita ja paista hieman kokoon.
Aseta tarjolle ja koristele ruohosipulilla. Halutessasi ripottele päälle hieman sormisuolaa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti